Välkommen till din sjukgymnast i Viken!

Vi har avtal med region Skåne. Det är fritt vårdsökande och du behöver ingen remiss för att komma till sjukgymnast.

Hitta till oss:

Mottagningen

Hamnplanen 8, 263 61, VIKEN

Telefon

042-14 90 90

Frågor och svar!

Första besöket

Frikort  eller sjukvårdskort om du har ett sådant. Är du yngre än 20 år är besöket kostnadsfritt och om man fyllt 85 år likaså.

Eventuella röntgen eller remissvar som är relevanta. Röntgensvar kan man som regel hämta från sin sida på 1177 genom att logga in med BankId.

Eventuellt ombytesskor (du får inte använda uteskor på mottagningen)

Förhinder?

Tänk på att många är i behov av hjälp och därför måste alla lediga besökstider utnyttjas. Av den anledningen måste avbokning/ändring ske ett dygn innan bokad tid. Meddela gärna så fort du vet att du fått förhinder genom att mejla eller skicka SMS alternativt ringa.

Har du inte avbokat besöket i tid debiteras du tyvärr med dubbel patientavgift, som är 400:- kronor, i enlighet med Region Skånes regler för uteblivna besök. Avgift för uteblivet besök får ej stämplas in på högkostnadskortet eller räknas in i högkostnadsbeloppet.

Patientavgift

Vi följer Region Skånes taxor för sjukvårdande behandling. Behandlingskostnad är för närvarande 200:- kronor per behandling.  Högkostnadsskydd gäller. Högkostnadsbeloppet är 1150:- kronor. Ingen remiss krävs för behandling.