Yoga för stela män

Träning i liten grupp med stort fokus på dig och din utveckling. Yogan stärker din kropp och gör den rörligare och smidigare.En träningsform för både kropp och själ. Ett bra komplement till annan träning. Dessutom motverkar yogan stress, utbrändhet och sömnproblem.
 
Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne!

Nya grupper inför Hösten 2021!

Yoga för stela män, Måndagar kl 18-19. Yogan stärker din kropp och gör den rörligare och smidigare. En träning för både kropp och själ.Bra komplement till annan träning för att förebygga skador och förbättra din prestation

Mediyoga ,Tisdagar 17.30-18.30 samt Söndagar 11-12. Välgörande body-mind träning. Denna form av yoga syftar bland annat till att minska stress, ge bättre sömn och sänkt blodtryck samt en ökad koncentrationsförmåga. Mediyogan är ett verktyg som genom större medvetenhet ger dig balans i vardagen.

Balans/stabilitetsgrupp, Onsdagar kl 10-11. Förbättra din balans  och stabilitet och koordination genom funktionella övningar för en ökad trygghet i vardagen.

Yin-Yoga, Torsdagar kl 8-9. Mjuk och skön yoga utförda i stillhet och medveten närvaro. För att påverka spänningar och stelhet i djup bindväv och fascia.

Små grupper ledda av legitimerad fysioterapeut.

7 tillfällen: 1050:-

Anmälan till [email protected]