Mediyoga

MediYoga är en kvalitetssäkrad yogaform som genom forskning och klinisk utvärdering används inom svensk hälso-sjukvård.

Nyckelorden ”läkekonst, forskning, medvetenhet och balans” sammanfattar  mediyogas syfte. Yogapassen har en tydlig struktur och innehåll. Genom en integrerad helhet skapas terapeutiska effekter som verkar för en djup, direkt och energimässig balans på alla plan.

Denna form av yoga syftar bland annat till att minska stress, ge bättre sömn och sänkt blodtryck samt en ökad koncentrationsförmåga. Mediyogan är ett verktyg som genom större medvetenhet ger dig balans i vardagen.

Nya grupper inför Hösten 2021!

Yoga för stela män, Måndagar kl 18-19. Yogan stärker din kropp och gör den rörligare och smidigare. En träning för både kropp och själ.Bra komplement till annan träning för att förebygga skador och förbättra din prestation

Mediyoga ,Tisdagar 17.30-18.30 samt Söndagar 11-12. Välgörande body-mind träning. Denna form av yoga syftar bland annat till att minska stress, ge bättre sömn och sänkt blodtryck samt en ökad koncentrationsförmåga. Mediyogan är ett verktyg som genom större medvetenhet ger dig balans i vardagen.

Balans/stabilitetsgrupp, Onsdagar kl 10-11. Förbättra din balans  och stabilitet och koordination genom funktionella övningar för en ökad trygghet i vardagen.

Yin-Yoga, Torsdagar kl 8-9. Mjuk och skön yoga utförda i stillhet och medveten närvaro. För att påverka spänningar och stelhet i djup bindväv och fascia.

Små grupper ledda av legitimerad fysioterapeut.

 

7 tillfällen: 1050:-

Anmälan till [email protected]

Prova på mediyoga Tisdagen den 21/1 klockan 17.30

 Anmälan till [email protected] 

Begränsat antal platser!

MediYoga för företag

Jag skräddarsyr kurser för och ute på företag. Som en kickoff/prova-på aktivitet eller som en kurs på valfritt antal tillfällen. Kurserna är ca. 45-60 min.

Kontakta mig för förslag anpassat just för Er!

Jonna Jacobsson

Diplomerad MediYoga-Instruktör

Tel: 042-14 90 90 | Mail: [email protected]